Award Winning Mountain House Residential

David Guerra Reveals The Mountain House Residential

David Guerra, the architect of the displayed design Mountain House by David Guerra explains, The Design was made for a family: the mother, her two married sons, her daughter-in-law and her grandchildren, to serve as a weekend refugee. It is located in a condominium in the outskirts of the city, surrounded by an ecological reserve. The mountains are the main attraction of the site, with all private and social areas developed in one single level, facing the beautiful view. The verandas of these premises are turned to a grassy courtyard where the swimming pool with a deck, a douche, a water mirror and a cascade is located..

Award Winning Mountain House Residential Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=43449

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design for Love homepage.

Design Shop
Copyright © 2010 - 2017 Design for Love - designforlove.org - All Articles