Working Space by Create + Think Design Studio

Create + Think Design Studio Illustrates The Light-Axis Working Space

Create + Think Design Studio, the maker of the awarded work Light - Axis by Create + Think Design Studio says, The beginning Based on the puritan Christian values, this building from the founding era of the institution is revitalized with a new heritage 60 years after. Use of subtle material: the purity and rawness of stones, the elegant and calligraphic lines of wood grain, and the 46 year-old original pebble wall. Minimalist, sober, and natural materials extend the space and time, signifying the start of a new heritage. .

Working Space by Create + Think Design Studio Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=45957

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design for Love homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2019 Design for Love - designforlove.org - All Articles